Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24h kuluessa!

Ilmalämpöpumppu Helsinki – Luotettava asennus ja myynti

Tehokkailla ilmalämpöpumpuillamme voitte nauttia kodissanne miellyttävästä viileydestä kesän helteillä ja mukavasta lämmöstä talvisin. Nämä energiatehokkaat laitteet mahdollistavat energian ja kulujen säästämisen hyödyntämällä ulkoilman lämpöenergiaa.  

Laajasta valikoimastamme löytyy jokaiseen tarpeeseen sopiva ratkaisu. Olemme täällä teitä varten, jotta sopivan ilmalämpöpumpun valinta olisi mahdollisimman helppoa – siksi tarjoammekin ilmaisen arviointikäynnin ja annamme kokemukseemme perustuvan suosituksen sopivasta laitteesta. 

Uudenmaan Kylmäpojat on alan ammattilainen, joka myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput. Kutsu siis meidät ilmaiselle arviointikäynnille Helsingissä, niin autamme löytämään juuri sopivan ilmalämpöpumpun kotiisi. 

Onko ilmalämpöpumppu kannattava hankinta Helsingissä?

Ilmalämpöpumppu on kannattava sijoitus, sillä se tarjoaa energiatehokkaan keinon asunnon tai omakotitalon lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen. Suomen säänolot ovat suotuisat ilmalämpöpumpun käytölle, ottaen huomioon että kesäisin lämpömittari voi kivuta korkeisiin helleasteisiin ja talvisin ollaan pakkaslukemissa. Lisäarvoa tuo myös se, että vapaa-ajan asuntoa voi etänä lämmittää halutulle lämpötilalle ennen sinne tuloa. 

5 hyvää syytä, miksi ilmalämpöpumpun hankinta kannattaa:

lumihiutale

Lämmitys­kustannusten säästö

Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa sähköenergiaa taloudellisemmin kuin perinteiset lämmitysmuodot kuten suora sähkölämmitys tai vanhemmat öljylämmitysjärjestelmät.

lumihiutale

Ilmanvaihto ja viilennys

Kesäaikaan ilmalämpöpumppu voi tuoda helpotusta kuumiin kesäpäiviin viilentämällä sisätiloja tehokkaasti. Tämä voi parantaa asumismukavuutta merkittävästi.

lumihiutale

Ympäristö­ystävällisyys

Vähentämällä fossiilisten polttoaineiden käyttöä lämmitykseen, ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällisempi vaihtoehto ja tukee kestävän kehityksen tavoitteita.

lumihiutale

Monipuolisuus

Ilmalämpöpumpun voi asentaa useimpiin rakennuksiin ja se sopii monenlaiseen käyttöön, niin uudisrakennuksiin kuin vanhojen lämmitysjärjestelmien modernisointiinkin.

lumihiutale

Arvon säilyttäminen

Kiinteistön varustaminen modernilla ja energiatehokkaalla lämmitysjärjestelmällä voi auttaa säilyttämään tai jopa nostamaan kiinteistön arvoa.

Ennen ilmalämpöpumpun hankkimista on tärkeää tehdä kartoitus ja selvittää, mikä malli tai järjestelmä olisi parhaiten soveltuva juuri teidän kotiinne tai kiinteistöönne. Asiantuntijan apu suunnittelussa ja oikeanlaisen järjestelmän valinnassa on suositeltavaa, jotta ilmalämpöpumppu toimii optimaalisesti ja teidän tarpeitanne vastaavasti. Kun ilmalämpöpumppu on oikein mitoitettu ja peruslämmönlähde säädetty asianmukaisella tavalla, niin hankinnan takaisinmaksuaika on lyhyt.   

Meiltä saat myös pelkästään viilennyskäyttöön tarkoitetut laitteistot, joita asennetaan yleensä vain kerrostaloihin. Edustamamme viilentävät laitteet täyttävät äänitasoltaan taloyhtiöiden asettamat vaatimukset.  Lue lisää ilmalämpöpumpuista.

Ilmalämpöpumpun toimitus, asennus ja huolto Helsingissä – me hoidamme kaiken

1

Veloitukseton kartoituskäynti

Ennen tarjouksen tekoa teemme yleensä ilmaisen kartoituskäynnin asiakkaan luona, varmistaaksemme että tarjoamamme laitos on asiakkaalle sopivin ja lisäksi tiedämme silloin, miten asennus tulee suorittaa.

 

2

Perusasennuksen sisältö

  • läpiviennin teko puurunkoiseen ja katteiseen seinään
  • kylmäaineputket 4m
  • kondenssivesiputken
  • koteloinnin ulko- ja sisäpuolella
  • seinä- tai maatelineen ulkoyksikölle

Lataa tästä lisätöiden hinnasto »

3

Ilmalämpöpumpun asennus ja käyttöopastus

Teemme työmme sovittuna ajankohtana ja asiakas saa aina henkilökohtaisen käytönopastuksen laitteelleen. Pidämme myös huolen, että asiakkaan tilat jäävät siistiksi asennuksen jälkeen ja viemme kaikki pakkausjätteet kierrätykseen.

4

Ilmalämpöpumpun huolto Helsingissä

Ilmalämpöpumpun huolto Helsingin alueella hoituu meiltä myös mutkattomasti, otat vain yhteyden meidän huoltoteknikkoomme niin kurvaamme sovitusti paikalle. Ilmalämpöpumppu kannattaa pestä huolellisesti noin 2 vuoden käytön välein. Näin varmistatte, että pumppu toimii parhaalla mahdollisella teholla eikä kuluta turhaa energiaa. Lue lisää ilmalämpöpumpun huoltamisesta.

Me huolehdimme asennuksesta Helsingissä ja tarjoamme myös luotettavia huoltopalveluita Helsingin seudulla, jotta voitte nauttia huolettomasta ilmalämpöpumpun käytöstä. Varmistamme, että saatte parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden laitteeltanne. 

Hanki nyt ilmalämpöpumppu kotiisi Helsingissä

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin – säästä energiaa ja rahaa ilmalämpöpumpun avulla. Tarjoamme sinulle parhaan ratkaisun kotisi viilentämiseen ja lämmittämiseen. Valitse Helsingissä toimiva luotettava lämpöpumppujen asiantuntija. 

Ota yhteyttä niin saavumme tekemään ilmaisen arviointikäynnin ja teemme varmasti houkuttelevan tarjouksen. Kauttamme on myös mahdollista hakea rahoitusta – kysy lisätietoja asiantuntevilta asentajamyyjiltämme.

Benjamin

Benjamin Laukkanen

Asennus, myynti

benjamin@uukoopee.fi
0500 495 838

Joel

Joel Laukkanen

Myynti, vilp asennus

joel@uukoopee.fi
050 5400 827

logo logoMitsubishi logo

logo

Uudenmaan Kylmäpojat

benjamin@uukoopee.fi
0500 495 838

Postiosoite (ei käyntiä):
Seulatie 5B, 04360 Tuusula

Copyright © 2024 Three Islands Finland Oy