Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24h kuluessa!

Uudenmaan kylmäpojat

Uudenmaan kylmäpojat myy, asentaa ja huoltaa lämpöpumppuja ja asiakkaitamme ovat toiminta-alueemme yksityiset taloudet ja yritykset. Taustalla meillä on yli 10 vuoden kokemus kaupallisesta kylmäliiketoiminnasta, joten tiedämme mitä olemme tekemässä.

1

Olemme myyneet ja asentaneet satoja eri merkkisiä ilmalämpöpumppuja ja edustamme Daikin, Mitsubishi ja Gree tuotemerkkejä. Tuomme lisäksi itse maahan Nordcel tuotemerkkiä. Olemme valinneet tarkoituksella ja kokemukseen perustuen kyseiset tuotemerkit koska emme halua juosta laatuongelmien takia huoltokäynneillä.

2

Meillä asentajat kouluttautuvat säännöllisesti ja osaavat auttaa mahdollisissa ongelmissa ja myös tietävät miten laitteet toimivat eri olosuhteissa

3

Meillä on käytössä kaksi täysin varusteltua asennus/huoltoautoa joten pystymme vastaamaan hyvin asiakkaidemme aikataulutarpeisiin.

4

Meiltä löytyy ratkaisu kaikkiin lämpöpumppuja koskeviin kysymyksiin ja ongelmiin.

logo
logo
logo

Uudenmaan kylmäpojat on Three Islands Finland Oy:ön rekisteröimä aputoiminimi. Three Islands Finland Oy on perustettu 1997 ja sen kotipaikka on Vantaa. LY tunnus 1098655-5 ja olemme myös TUKES rekisteröity kylmäliike. TUKES rekisterinumero 1534/11.01/2022. 

logo logoMitsubishi logo

logo

Uudenmaan Kylmäpojat

benjamin@uukoopee.fi
0500 495 838

Postiosoite (ei käyntiä):
Seulatie 5B, 04360 Tuusula

Copyright © 2024 Three Islands Finland Oy