Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24h kuluessa!

Ilmalämpöpumppu Hyvinkäälle ja lähialueille
– luotettava asennus ja myynti

Ilmalämpöpumppu Hyvinkäälle tai lähialueille? Uudenmaan kylmäpojat on kokenut ilmalämpöpumppujen asiantuntija, jolta onnistuu lämpöpumpun asennus niin omakotitaloihin kuin myös kesämökeille. Kauttamme on myös mahdollista hakea rahoitusta. Kysy lisää asentajamyyjiltämme!

Kannattaako ilmalämpöpumpun hankinta?

Ilmalämpöpumpun hankinta kannattaa aina. Jos ilmalämpöpumpulla ei jostain syystä saisi suoraa säästöä, niin ainakin asumismukavuus paranee, kun saat viilennettyä tilan kuumana kesänä. Ilmalämpöpumppu on energiatehokkain vaihtoehto suorassa sähkölämmityksessä. Kun sähköpattereista saa maksimissaan hyötysuhteen 1, niin parhaat ilmalämpöpumput tuottavat kovallakin pakkasella noin 3 hyötysuhteella lämpöä. Kun ilmalämpöpumppu on oikein mitoitettu ja peruslämmönlähde säädetty asianmukaisesti, niin hankinnan takaisinmaksuaika on todella lyhyt.

Miten työ etenee?

1

Veloitukseton kartoituskäynti

Ennen tarjouksen tekoa teemme yleensä ilmaisen kartoituskäynnin asiakkaan luona, varmistaaksemme että tarjoamamme laitos on asiakkaalle sopivin ja lisäksi tiedämme silloin, miten asennus tulee suorittaa.

2

Perusasennuksen sisältö

  • läpiviennin teko puurunkoiseen ja  katteiseen seinään
  • kylmäaineputket 4m
  • kondenssivesiputken
  • koteloinnin ulko- ja sisäpuolella
  • seinä- tai maatelineen ulkoyksikölle

Lataa tästä lisätöiden hinnasto »

3

Ilmalämpöpumpun asennus ja käyttöopastus

Teemme työmme sovittuna ajankohtana, ja asiakas saa aina henkilökohtaisen käyttöopastuksen laitteelleen. Pidämme myös huolen, että asiakkaan tilat jäävät siistiksi asennuksen jälkeen, ja viemme kaikki pakkausjätteet kierrätykseen.

4

Ilmalämpöpumpun huolto

Ilmalämpöpumppujen huolto Hyvinkään alueella hoituu meiltä myös mutkattomasti, otat vain yhteyden meidän huoltoteknikkoomme, niin tulemme sovitusti paikalle. Ilmalämpöpumppu kannattaa pestä huolellisesti noin 2 vuoden käytön välein. Näin varmistatte, että pumppu toimii parhaalla mahdollisella teholla ja ei kuluta turhaa energiaa.

Pidä kesämökki viihtyisänä syksyn viilentyessä

Lämmitätkö vapaa-ajan asuntoa vielä perinteisillä sähköpattereilla? Kesämökin vanhan lämmitysjärjestelmän täydentäminen ilmalämpöpumpulla on silloin kannattava investointi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Jos mökiltä ollaan poissa pitkään, sisälämpötilaa voi pudottaa. Mökin ylläpitolämpötilaksi lämpöpumpulla sopii 12 astetta. Etäohjauksella lämpötilan voi nostaa mukavalle tasolle niin, että mökki on lämmin, kun sinne saavutaan.

Vapaa-ajan asunnon ilmalämpöpumpun tärkeitä ominaisuuksia

lumihiutale

Automaatti­käynnistys

vaikka sähkökatko keskeyttäisi lämmityksen, lämpöpumppu jatkaa toimintaa automaattisesti muutaman minuutin kuluttua sähköjen palautumisesta.

lumihiutale

Teho­lämmitys­toiminto

lämmittää mökin asetettuun lämpötilaan merkittävästi nopeammin verrattuna tavalliseen ilmalämpöpumppuun.

lumihiutale

Takkatoiminto

jatkaa ilman kierrätystä ja tasoittaa tulisijan lämpötilaa, mutta ei tuhlaa sähköä silloin, kun mökkiä lämmitetään tulisijalla.

lumihiutale

Etäohjaus

ohjaa ilmalämpöpumppua ja seuraa kulutusta mistä tahansa älypuhelimen avulla.

lumihiutale

3D-ilmavirtaus

yhdistää vaaka- ja pystysuoran swing-toiminnon, joka pienentää mökin yläosan ja lattiatason lämpötilaeroa sekä ohjaa lämmön myös nurkkiin.

Kaikkiin yllä oleviin ominaisuuksiin vastaa DAIKIN ilmalämpöpumput

Daikin lämpöpumput

Keitä me olemme?

Olemme Etelä-Suomessa toimiva, TUKES-rekisteröity kylmäliike. Uudenmaan kylmäpojat on Three Islands Finland Oy:n aputoiminimi. Asennamme lämpöpumppuja kahden liikkuvan yksikön voimin, joten meiltä löytyy tarvittaessa nopeasti asennus- ja huoltoaikoja Hyvinkäälle.

Onko sinulla etsinnässä ilmalämpöpumppu Hyvinkäälle tai lähialueille? Nyt kannattaa ottaa pikaisesti yhteys meihin, niin asiantunteva henkilökuntamme tulee paikalle tekemään ilmaisen katselmuksen. Kauttamme on myös mahdollista hakea rahoitusta. Kysy lisää asentajamyyjiltämme.

logo logoMitsubishi logo

logo

Uudenmaan Kylmäpojat

benjamin@uukoopee.fi
0500 495 838

Postiosoite (ei käyntiä):
Seulatie 5B, 04360 Tuusula

Copyright © 2024 Three Islands Finland Oy