Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24h kuluessa!

Ilmalämpöpumppu Kirkkonummi – Energiatehokas ja järkevä sijoitus kotiisi

Pitäkää kotinne miellyttävän viileänä kesällä ja lämpimänä talvella – ilmalämpöpumput ovat täydellinen valinta energiatehokkaaseen lämmitykseen. Säästät samalla sekä energiaa että rahaa, kun hyödynnät ulkoilman lämpöenergiaa. 

Laajasta valikoimastamme löytyy jokaiseen tarpeeseen sopiva ratkaisu. Olemme täällä teitä varten, jotta sopivan ilmalämpöpumpun valinta olisi mahdollisimman helppoa – siksi tarjoammekin ilmaisen arviointikäynnin sekä annamme kokemukseemme perustuvan suosituksen sopivasta laitteesta. 

Uudenmaan Kylmäpojat on alan ammattilainen, joka tarjoaa ilmalämpöpumppujen myyntiä ja asennuspalvelua. Mikäli asut tai sinulla on vapaa-ajan asunto Kirkkonummen alueella, kutsu meidät ilmaiselle arviointikäynnille, niin autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun. 

Kannattaako ilmalämpöpumppu hankkia kotiin tai vapaa-ajan asuntoon Kirkkonummelle?

Ilmalämpöpumppu on yleisesti ottaen järkevä hankinta, sillä se on energiatehokas tapa sekä lämmittää että viilentää asuntoa tai taloa. Suomen ilmasto soveltuu hyvin ilmalämpöpumpun käyttöön, koska kesällä lämpötilat voivat nousta hellelukemiin ja talvella laskea reilusti pakkasen puolelle. Erityisen kätevää on mahdollisuus etäohjauksella säätää vapaa-ajan asunnon lämpötila sopivaksi jo ennen sinne saapumista. 

5 hyvää syytä, miksi ilmalämpöpumpun hankinta kannattaa:

lumihiutale

Lämmitys­kustannusten säästö

Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa sähköenergiaa taloudellisemmin kuin perinteiset lämmitysmuodot kuten suora sähkölämmitys tai vanhemmat öljylämmitysjärjestelmät.

lumihiutale

Ilmanvaihto ja viilennys

Kesäaikaan ilmalämpöpumppu voi tuoda helpotusta kuumiin kesäpäiviin viilentämällä sisätiloja tehokkaasti. Tämä voi parantaa asumismukavuutta merkittävästi.

lumihiutale

Ympäristö­ystävällisyys

Vähentämällä fossiilisten polttoaineiden käyttöä lämmitykseen, ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällisempi vaihtoehto ja tukee kestävän kehityksen tavoitteita.

lumihiutale

Monipuolisuus

Ilmalämpöpumpun voi asentaa useimpiin rakennuksiin ja se sopii monenlaiseen käyttöön, niin uudisrakennuksiin kuin vanhojen lämmitysjärjestelmien modernisointiinkin.

lumihiutale

Arvon säilyttäminen

Kiinteistön varustaminen modernilla ja energiatehokkaalla lämmitysjärjestelmällä voi auttaa säilyttämään tai jopa nostamaan kiinteistön arvoa.

Ennen ilmalämpöpumpun hankkimista on tärkeää tehdä kartoitus ja selvittää, mikä malli tai järjestelmä olisi parhaiten soveltuva juuri teidän kotiinne tai kiinteistöönne. Asiantuntijan apu suunnittelussa ja oikeanlaisen järjestelmän valinnassa on suositeltavaa, jotta ilmalämpöpumppu toimii optimaalisesti ja teidän tarpeitanne vastaavasti. Kun ilmalämpöpumppu on oikein mitoitettu ja peruslämmönlähde säädetty asianmukaisella tavalla, niin hankinnan takaisinmaksuaika on lyhyt.   

Meiltä saat myös pelkästään viilennyskäyttöön tarkoitetut laitteistot, joita asennetaan yleensä vain kerrostaloihin. Edustamamme viilentävät laitteet täyttävät äänitasoltaan taloyhtiöiden asettamat vaatimukset. 

Meiltä koko paketti: ilmalämpöpumpun toimitus, asennus ja huolto Kirkkonummella

1

Veloitukseton kartoituskäynti

Ennen tarjouksen tekoa teemme yleensä ilmaisen kartoituskäynnin asiakkaan luona, varmistaaksemme että tarjoamamme laitos on asiakkaalle sopivin ja lisäksi tiedämme silloin, miten asennus tulee suorittaa.

 

2

Perusasennuksen sisältö

  • läpiviennin teko puurunkoiseen ja katteiseen seinään
  • kylmäaineputket 4m
  • kondenssivesiputken
  • koteloinnin ulko- ja sisäpuolella
  • seinä- tai maatelineen ulkoyksikölle

Lataa tästä lisätöiden hinnasto »

3

Ilmalämpöpumpun asennus ja käyttöopastus

Teemme työmme sovittuna ajankohtana ja asiakas saa aina henkilökohtaisen käytönopastuksen laitteelleen. Pidämme myös huolen, että asiakkaan tilat jäävät siistiksi asennuksen jälkeen ja viemme kaikki pakkausjätteet kierrätykseen.

4

Ilmalämpöpumpun huolto Kirkkonummella

Ilmalämpöpumpun huolto Kirkkonummen alueella hoituu meiltä myös mutkattomasti, otat vain yhteyden meidän huoltoteknikkoomme, niin kurvaamme sovitusti paikalle. Ilmalämpöpumppu kannattaa pestä huolellisesti noin 2 vuoden käytön välein. Näin varmistatte, että pumppu toimii parhaalla mahdollisella teholla eikä kuluta turhaa energiaa. 

Me huolehdimme asennuksesta Kirkkonummella ja tarjoamme myös luotettavia huoltopalveluita Kirkkonummen alueella, jotta voitte nauttia huolettomasta ilmalämpöpumpun käytöstä. Varmistamme, että saatte parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden laitteeltanne. 

Nyt on oikea aika hankkia ilmalämpöpumppu kotiin tai kesämökille

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin – voit säästää sekä energiaa että rahaa ilmalämpöpumpulla. Tarjoamme juuri sinun kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi sopivan ratkaisun viilentämiseen ja lämmittämiseen. Valitse Kirkkonummen alueella toimiva luotettava lämpöpumppujen asiantuntija. 

Ota yhteyttä niin saavumme tekemään ilmaisen arviointikäynnin ja teemme varmasti houkuttelevan tarjouksen. Kauttamme myös mahdollista hakea rahoitusta – kysy lisätietoja asiantuntevilta asentajamyyjiltämme.

Benjamin

Benjamin Laukkanen

Asennus, myynti

benjamin@uukoopee.fi
0500 495 838

Joel

Joel Laukkanen

Myynti, vilp asennus

joel@uukoopee.fi
050 5400 827

logo logoMitsubishi logo

logo

Uudenmaan Kylmäpojat

benjamin@uukoopee.fi
0500 495 838

Postiosoite (ei käyntiä):
Seulatie 5B, 04360 Tuusula

Copyright © 2024 Three Islands Finland Oy