Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24h kuluessa!

Laadukas ilmalämpöpumppu Tuusula ja lähialueet 

Kotinne pysyy jatkuvasti miellyttävän viileänä kesällä ja lämpimänä talvella – ilmalämpöpumput ovat taloudellinen valinta energiatehokkaaseen lämmitykseen. Säästätte samalla sekä energiaa että rahaa, kun hyödynnätte ulkoilmasta saatavaa lämpöenergiaa.

Valikoimastamme löytyy varmasti teidän tarpeisiinne sopiva ilmalämpöpumppu ja ilmaisen kartoituskäynnin yhteydessä, teemme ammattitaitoomme perustuvan suosituksen, jotta oikea laite löytyisi. 

Ilmalämpöpumppu Tuusulaan – Kannattaako sen hankinta? 

Ilmalämpöpumpun hankinta on aina kannattavaa. Vaikka ilmalämpöpumpulla ei jostain syystä saisikaan suoraa säästöä, niin ainakin asumismukavuus paranee, kun saa kuumana kesänä tilan viilennettyä. Ilmalämpöpumppu on energiatehokkain vaihtoehto sähkölämmityksessä. Kun sähköpattereista saa maksimissaan hyötysuhteen 1, niin parhaat ilmalämpöpumput tuottavat kovillakin pakkaskeleillä noin 3 hyötysuhteella lämpöä. Kun ilmalämpöpumppu on oikein mitoitettu ja peruslämmönlähde säädetty asianmukaisella tavalla, niin hankinnan takaisinmaksuaika on lyhyt.  

Meiltä saat myös pelkästään viilennyskäyttöön tarkoitetut laitteistot, joita asennetaan yleensä vain kerrostaloihin. Edustamamme viilentävät laitteet täyttävät äänitasoltaan taloyhtiöiden asettamat vaatimukset. 

Ilmalämpöpumppu Tuusulaan, mitä pitää tehdä? 

1

Veloitukseton kartoituskäynti

Ennen tarjouksen tekoa teemme ilmaisen kartoituskäynnin asiakkaan luona, varmistaaksemme että tarjoamamme laitos on asiakkaalle sopivin ja lisäksi tiedämme silloin, miten asennus tulee suorittaa.

 

2

Perusasennuksen sisältö

  • läpiviennin teko puurunkoiseen ja  katteiseen seinään
  • kylmäaineputket 4m
  • kondenssivesiputken
  • koteloinnin ulko- ja sisäpuolella
  • seinä- tai maatelineen ulkoyksikölle

Lataa tästä lisätöiden hinnasto »

3

Ilmalämpöpumpun asennus ja käyttöopastus

Teemme työmme sovitussa aikataulussa, ja asiakas saa aina henkilökohtaisen käytönopastuksen laitteelleen. Pidämme myös huolen, että asiakkaan tilat jäävät siistiksi asennuksen jälkeen ja viemme kaikki pakkausjätteet kierrätykseen.

4

Ilmalämpöpumpun huolto

Ilmalämpöpumppujen huolto Tuusulan alueella hoituu meiltä myös mutkattomasti, otat vain yhteyden meidän huoltoteknikkoomme niin tulemme sovittuna aikana paikalle. Ilmalämpöpumppu kannattaa pestä huolellisesti noin 2 vuoden käytön välein. Näin varmistatte, että laite toimii parhaalla mahdollisella tavalla, ja pumppu ei kuluta turhaa energiaa.

Huolehdimme asennuksesta ja tarjoamme myös luotettavia huoltopalveluita Tuusulaan ja lähialueille, jotta voitte nauttia huolettomasta ilmalämpöpumpun käytöstä. Varmistamme, että saatte parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden laitteeltanne.  

Onko sinulla etsinnässä ilmalämpöpumppu Tuusulaan tai lähialueille?

Ota yhteyttä meihin, niin säästät energiaa sekä rahaa ilmalämpöpumpullamme. Tarjoamme sinulle parhaan ratkaisun kotisi viilentämiseen ja lämmittämiseen. Ole Tuusulan edelläkävijä ja valitse oman lähialueen asennusliike. 

Ota yhteys meihin niin saavumme paikalle tekemään ilmaisen katselmuksen ja tekemään todella hyvän tarjouksen teille. Kauttamme myös mahdollista hakea rahoitusta. Kysy lisää meidän asentajamyyjiltämme.  Joel 050 5400 827, joel@uukoopee.fi tai Benjamin 0500 495 838, benjamin@uukoopee.fi

logo logoMitsubishi logo

logo

Uudenmaan Kylmäpojat

benjamin@uukoopee.fi
0500 495 838

Postiosoite (ei käyntiä):
Seulatie 5B, 04360 Tuusula

Copyright © 2024 Three Islands Finland Oy