Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24h kuluessa!

Luotettava ilmalämpöpumppujen asiantuntija Vantaalla

Pitäkää kotinne miellyttävän viileänä kesällä ja lämpimänä talvella – ilmalämpöpumput ovat täydellinen valinta energiatehokkaaseen lämmitykseen. Säästät samalla sekä energiaa että rahaa, kun hyödynnät ulkoilman lämpöenergiaa.

Valikoimastamme löytyy varmasti teidän tarpeisiinne sopiva ilmalämpöpumppu ja ilmaisen kartoituskäynnin yhteydessä, teemme ammattitaitoomme perustuvan suosituksen oikeasta laitteesta. 

Ilmalämpöpumppu Vantaalle, onko järkevä sijoitus? 

Ilmalämpöpumpun hankinta kannattaa aina. Jos ilmalämpöpumpulla ei jostain syystä saisi suoraa säästöä, niin ainakin asumismukavuus paranee aika lailla, kun saa kuumana kesänä tilan viilennettyä. Ilmalämpöpumppu on energiatehokkain vaihtoehto suorassa sähkölämmityksessä. Kun sähköpattereista saa maksimissaan hyötysuhteen 1 niin parhaat ilmalämpöpumput tuottavat kovallakin pakkasella noin 3 hyötysuhteella lämpöä. Kun ilmalämpöpumppu on oikein mitoitettu ja peruslämmönlähde säädetty asianmukaisesti niin hankinnan takaisinmaksuaika on todella lyhyt.  

Meiltä myös pelkästään viilennyskäyttöön tarkoitetut laitteet, joita asennetaan yleensä vain kerrostaloihin. Edustamamme viilentävät laitteet täyttävät äänitasoltaan vaativimmatkin taloyhtiöiden asettamat vaatimukset. 

Ilmalämpöpumppu Vantaalle, ei hätää, me autamme! 

1

Veloitukseton kartoituskäynti

Ennen tarjouksen tekoa teemme yleensä ilmaisen kartoituskäynnin asiakkaan luona, varmistaaksemme että tarjoamamme laitos on asiakkaalle sopivin ja lisäksi tiedämme silloin, miten asennus tulee suorittaa.

 

2

Perusasennuksen sisältö

  • läpiviennin teko puurunkoiseen ja  katteiseen seinään
  • kylmäaineputket 4m
  • kondenssivesiputken
  • koteloinnin ulko- ja sisäpuolella
  • seinä- tai maatelineen ulkoyksikölle

Lataa tästä lisätöiden hinnasto »

3

Ilmalämpöpumpun asennus ja käyttöopastus

Teemme työmme sovittuna ajankohtana ja asiakas saa aina henkilökohtaisen käytönopastuksen laitteelleen. Pidämme myös huolen, että asiakkaan tilat jäävät siistiksi asennuksen jälkeen ja viemme kaikki pakkausjätteet kierrätykseen.

4

Ilmalämpöpumpun huolto

Ilmalämpöpumppujen huolto Vantaan alueella hoituu meiltä myös mutkattomasti, otat vain yhteyden meidän huoltoteknikkoomme niin kurvaamme sovitusti paikalle. Ilmalämpöpumppu kannatta pestä huolellisesti noin 2 vuoden käytön välein. Näin varmistatte, että pumppu toimii parhaalla mahdollisella teholla ja ei kuluta turhaa energiaa.

Me huolehdimme asennuksesta ja tarjoamme myös luotettavia huoltopalveluita Vantaalle ja lähialueille, jotta voitte nauttia huolettomasta ilmalämpöpumpun käytöstä. Varmistamme, että saatte parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden laitteeltanne.

Ilmalämpöpumppu Vantaalle tai lähialueille?

Nyt kannattaa ottaa pikaisesti yhteys meihin niin kurvaamme paikalle tekemään ilmaisen katselmuksen ja tekemään todella hyvän tarjouksen teille. Kauttamme myös mahdollista hakea rahoitusta. Kysy lisää meidän asentajamyyjiltämme.  Joel 050 5400 827, joel@uukoopee.fi tai Benjamin 0500 495 838, benjamin@uukoopee.fi

logo logoMitsubishi logo

logo

Uudenmaan Kylmäpojat

benjamin@uukoopee.fi
0500 495 838

Postiosoite (ei käyntiä):
Seulatie 5B, 04360 Tuusula

Copyright © 2024 Three Islands Finland Oy