Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin 24h kuluessa!

Ilma-vesilämpöpumppu luotettavasti Tuusulaan ja lähialueille

Ratkaisut kodin lämmitysjärjestelmässä on tehty aina rakennushetken parhaan osaamisen ja ymmärryksen perusteella. Siksi huomattava osa Tuusulan ja lähialueiden rakennuksista ja käyttövedestä lämmitetään sähköllä tai öljykattilalla. Vesikiertoinen keskuslämmitys mahdollistaa kodin lämmönlähteen vaihtamisen yksinkertaisesti.

Ilma-vesilämpöpumppu on yksinkertainen tapa siirtyä energiaa säästävään lämmitysjärjestelmään.  Asiantuntijamme valitsee sopivan tehoisen laitteen juuri sinun kotiisi talon koon, lämpimän käyttöveden tarpeen ja lämmönjakojärjestelmän perusteella. Tehokkaat ilma-vesilämpöpumput toimivat tehokkaasti vielä -25C pakkasella, joten oikein mitoitettu laite sopii hyvin myös vesipattereilla varustettujen talojen energiaa säästäväksi lämmönlähteeksi. 

Asun Tuusulassa tai lähialueilla ja lämmitän öljyllä tai suoralla sähköllä – kannattaako ilma-vesilämpöpumpun hankinta? 

Tuusulassa on vielä paljon kiinteistöjä, joita lämmitetään öljyllä. Lämmityskattilan vaihtaminen ilma-vesilämpöpumppuun on kestävä valinta. Ei enää yhä kalliimman lämmitysöljyn polttamista tai suuria sähkölaskuja: lämpöpumpulla voit pienentää CO2 -päästöjä jopa 70 %. Ero näkyy lämmityslaskussa ja säästöä tulee jatkuvasti! Öljylämmityksestä luopuessasi saat korotetun kotitalousvähennyksen, joka on vuodessa enintään 3500 € henkilöä kohti asennustöiden osuudesta. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä saat Veronmaksajat.fi-sivustolta. 

 Öljylämmitysjärjestelmäni on kohtalaisen uusi – kannattaako vaihtaa? 

Hybridilämmitys – Hybridi- eli yhdistelmälämmitys tarkoittaa lämmitysjärjestelmää, jossa erilaiset lämmitysmuodot toimivat rinnakkain. Kun talon öljy- tai kaasulämmitys kulkee käsi kädessä lämpöpumpun kanssa, järjestelmää kutsutaan hybridilämmitykseksi. Kyseessä on sekä tehokas että oikein toteutettuna ympäristöystävällinen, jopa päästötön valinta kodin lämmitysjärjestelmäksi. Pitkällä tähtäimellä ilma-vesilämpöpumppu on ekologinen lämmitystapa, joka pitkällä tähtäimellä alentaa kustannuksia, ja öljykattilassa käytettävän öljyn voi oikeilla säädöillä vaihtaa nykyaikaiseen, uusiutuvaan öljyyn. Hybridijärjestelmä on investointi, jota ei vaihdeta vuosittain. Kun järjestelmä kerran asennetaan, sen on tarkoitus kestää käyttöä vuosikymmenien ajan. Olemme asentanut lukuisia monoblock ilma-vesilämpöpumppuja öljylämmityksen rinnalle. Tällöin on lämmönlähteissä valinnanvaraa ja esimerkiksi kovalla pakkasella voidaan ottaa öljylämmitys tukemaan ilma-vesilämpöpumppua. 

Ilma-vesilämpöpumppu Tuusulaan, miten voin edetä asiassa? 

1

Veloitukseton kartoituskäynti

Ennen tarjouksen tekoa teemme yleensä ilmaisen kartoituskäynnin asiakkaan luona, varmistaaksemme että tarjoamamme laitos on asiakkaalle sopivin ja lisäksi tiedämme silloin, miten asennus tulee suorittaa.

2

Perusasennuksen sisältö

  • läpiviennin teko puurunkoiseen ja  katteiseen seinään
  • kylmäaineputket 4m
  • kondenssivesiputken
  • koteloinnin ulko- ja sisäpuolella
  • seinä- tai maatelineen ulkoyksikölle

Lataa tästä lisätöiden hinnasto »

3

Ilma-vesilämpöpumpun asennus ja käyttöopastus

Teemme työmme sovittuna ajankohtana ja asiakas saa aina henkilökohtaisen käytönopastuksen laitteelleen. Pidämme myös huolen, että asiakkaan tilat jäävät siistiksi asennuksen jälkeen ja viemme kaikki pakkausjätteet kierrätykseen.

4

Ilma-vesilämpöpumpun huolto

Ilma-vesilämpöpumppujen huolto Tuusulan alueella hoituu meiltä myös mutkattomasti, otat vain yhteyden meidän huoltoteknikkoomme niin kurvaamme sovitusti paikalle.

Me huolehdimme asennuksesta ja tarjoamme myös luotettavia huoltopalveluita Tuusulaan ja lähialueille, jotta voitte nauttia huolettomasta ilmalämpöpumpun käytöstä. Varmistamme, että saatte parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden laitteeltanne.

Ilma-vesilämpöpumppu Tuusulaan tai lähialueille?

Nyt kannattaa ottaa pikaisesti yhteys meihin niin kurvaamme paikalle tekemään ilmaisen katselmuksen ja tekemään todella hyvän tarjouksen teille. Kauttamme myös mahdollista hakea rahoitusta. Kysy lisää meidän asentajamyyjiltämme.  Joel 050 5400 827, joel@uukoopee.fi tai Benjamin 0500 495 838, benjamin@uukoopee.fi

logo logoMitsubishi logo

logo

Uudenmaan Kylmäpojat

benjamin@uukoopee.fi
0500 495 838

Postiosoite (ei käyntiä):
Seulatie 5B, 04360 Tuusula

Copyright © 2024 Three Islands Finland Oy